IMPORTANT

FM Design is in read-only mode, please click here for more information.

Latest topics
» Forum Closure
by Ange Tuteur Mon 01 Jan 2018, 01:28

» Chit Chat Thread
by Valoish Sun 31 Dec 2017, 19:15

» Font/Text background color.
by Valoish Sun 31 Dec 2017, 19:11

» Forumactif Messenger - Instant Message Application for Forumotion
by Wolfuryo Sun 31 Dec 2017, 18:24

» [GAME] Count to One Million!
by brandon_g Fri 29 Dec 2017, 18:58

» Post Cards
by manikbiradar Wed 20 Dec 2017, 07:50

» Forumactif Edge - Releases
by Ange Tuteur Thu 14 Dec 2017, 11:25

» [GAME] Countdown from 200,000
by Valoish Wed 13 Dec 2017, 23:22

» GeekPolice Tech Support Forums - GeekPolice.net
by Dr Jay Mon 11 Dec 2017, 19:12

» Asking about some plugin for Forumotion
by Dr Jay Mon 11 Dec 2017, 19:10

» [GAME] What are you thinking right now?
by Van-Helsing Sat 09 Dec 2017, 14:51

» Widget : Similar topics
by ranbac Wed 06 Dec 2017, 18:11

» Change the Background of the Forum and put an image and how to make prefixs?
by Clement Wed 06 Dec 2017, 15:19

» Hello from Western Australia
by SarkZKalie Wed 06 Dec 2017, 05:34

» Numbering of messages in the topic
by SLGray Mon 04 Dec 2017, 22:40

Recent Tutorials
Top posting users this month

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17

Installation Problem

View previous topic View next topic Go down

avatar
Legionheart
Member
Title :
The Forum Contractor
Gender : Male
Age : 22
Posts : 22
Points : 797
Reputation : 6
Location : San Venganza
Language : English
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://darknessflameacademy.forumotion.com/ https://www.facebook.com/cmaRHS

PostLegionheart on Sat 06 Aug 2016, 11:11

Hello,
I was trying to run Forumactif Edge on my forum called VentHub International and it showed no installation button for me. This is what it looked like.

My Current forum version is PhpBB3.
My forum link is: http://www.venthubinternational.com/

Please help when you all have the chance! Any test account I will provide in pms as per request.

-Distruktion1408
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 22
Posts : 4725
Points : 9715
Reputation : 2359
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Sat 06 Aug 2016, 12:06

@Distruktion1408 It sounds like a JS error on your forum. Go to Admin Panel > Modules > Js codes management, and disabled JS codes management.

If that doesn't work let me know.

--------

Ange Tuteur
Tips and TricksContact Me

avatar
Legionheart
Member
Title :
The Forum Contractor
Gender : Male
Age : 22
Posts : 22
Points : 797
Reputation : 6
Location : San Venganza
Language : English
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://darknessflameacademy.forumotion.com/ https://www.facebook.com/cmaRHS

PostLegionheart on Sat 06 Aug 2016, 12:14

It worked, but how can I isolate the malfunctioning JS and then proceed to continue JS alongside FE?
avatar
Legionheart
Member
Title :
The Forum Contractor
Gender : Male
Age : 22
Posts : 22
Points : 797
Reputation : 6
Location : San Venganza
Language : English
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://darknessflameacademy.forumotion.com/ https://www.facebook.com/cmaRHS

PostLegionheart on Sat 06 Aug 2016, 12:23

Backtrack on what I said that was pre-JS reactivation for the FE. Here is what it currently looks like.


It moved everything when installed I have 2 screenshots below to show you what it looks like now:

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 22
Posts : 4725
Points : 9715
Reputation : 2359
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Sat 06 Aug 2016, 13:33

It looks like something went wrong during the installation. Did you stop halfway through ?

Disable JS codes management and then try reinstalling.

--------

Ange Tuteur
Tips and TricksContact Me

avatar
Legionheart
Member
Title :
The Forum Contractor
Gender : Male
Age : 22
Posts : 22
Points : 797
Reputation : 6
Location : San Venganza
Language : English
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://darknessflameacademy.forumotion.com/ https://www.facebook.com/cmaRHS

PostLegionheart on Mon 08 Aug 2016, 14:41

Fixed and running smoothly, although I would simply like the center the main logo at the top if you don't mind helping me with that really fast then this topic can be solved.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 22
Posts : 4725
Points : 9715
Reputation : 2359
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 08 Aug 2016, 16:06

@Distruktion1408 sure, add the following CSS rules to your stylesheet. Smile
Code:
#logo {
  float:none;
}

#logo-desc {
  text-align:center;
}


--------

Ange Tuteur
Tips and TricksContact Me

avatar
Legionheart
Member
Title :
The Forum Contractor
Gender : Male
Age : 22
Posts : 22
Points : 797
Reputation : 6
Location : San Venganza
Language : English
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://darknessflameacademy.forumotion.com/ https://www.facebook.com/cmaRHS

PostLegionheart on Mon 08 Aug 2016, 18:46

Thank you, problem solved!
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 22
Posts : 4725
Points : 9715
Reputation : 2359
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 08 Aug 2016, 19:01

You're welcome ! Mr. Green

Topic archived

Have a good day. ^^

--------

Ange Tuteur
Tips and TricksContact Me

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum