Recent Tutorials
Who is online?
In total there are 8 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 8 Guests :: 2 Bots

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17
Keywords

[EDGE STYLING] Login icons

View previous topic View next topic Go down

avatar
Guest
Guest
View all awards

PostGuest on Fri 23 Dec 2016, 09:26

I've got a question about styling custom made login icons within Ange's HTML login page plug-in.

Though this code is working perfectly for the classic login:

Code:
/**** LOGIN ICONS ****/
.user_login_form input[type="password"], .user_login_form input[type="text"] {border: 1px solid #DDD;padding: 5px;border-radius: 0px!important;cursor: text;top: 0px;}
.user_login_form input[type="text"] {background: white url(https://i.imgur.com/rzOu1.png)no-repeat;padding-left: 20px;}
.user_login_form input[type="password"] {background: white url(https://i.imgur.com/dlS8w.png)no-repeat;padding-left: 20px;}
#username {border: 1px solid #DDD;padding: 5px;border-radius: 0px!important;cursor: text;top: 0px;padding-left: 20px;background: white url(https://i.imgur.com/rzOu1.png)no-repeat!important;}
#password {border: 1px solid #DDD;padding: 5px;border-radius: 0px!important;cursor: text;top: 0px;background: white url(https://i.imgur.com/dlS8w.png)no-repeat;padding-left: 20px;}

when I check it in the login form using this CSS:

Code:
.fa_login_row [type="text"] {background: white url(https://i.imgur.com/rzOu1.png)no-repeat;padding-left: 20px;}

I get this:




To no avail, I've tried a lot to get that icon down a bit using padding, margins and what not. Please, help me.


Last edited by Samantha on Fri 23 Dec 2016, 11:25; edited 1 time in total
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4652
Points : 9634
Reputation : 2327
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Fri 23 Dec 2016, 11:10

You might need to adjust the background positioning of the image. Try adding this property to the rule for the icon :
Code:
background-position:0 50%;
avatar
Guest
Guest
View all awards

PostGuest on Fri 23 Dec 2016, 11:17

Ah, didn't try that one yet. Unfortunately it didn't work like that, but it did work when made !important. Thanks and I'll be styling it a lil further. .50% wasn't quite right yet Wink

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum