Latest topics
» [GAME] Post a random picture
by SLGray Yesterday at 19:23

» [GAME] Count to 30 - Ange Edition
by SLGray Yesterday at 19:21

» [GAME] Count to One Million!
by SLGray Yesterday at 19:21

» Topic'It
by Ange Tuteur Yesterday at 10:06

» Topic'It
by SLGray Thu 21 Sep 2017, 15:52

» FM Themes
by SLGray Thu 21 Sep 2017, 15:51

» User - Made Creations
by SLGray Thu 21 Sep 2017, 15:50

» IconSkouliki
by skouliki Sun 17 Sep 2017, 11:05

» Awards
by Mr_Grande Sun 17 Sep 2017, 08:52

» Modify Category Tabs lead to a desired position and auto scroll click
by djblah Fri 15 Sep 2017, 14:56

» Display a preview of the user profile on hover
by Eiki Thu 14 Sep 2017, 02:38

» Rank CSS
by Mr_Grande Fri 08 Sep 2017, 09:24

» make the topic a color
by Ultimas Wed 06 Sep 2017, 19:44

» Chit Chat Thread
by Valoish Sun 03 Sep 2017, 23:20

» The like/thumbs up or down feature
by Dr.kran Sun 03 Sep 2017, 19:21

Recent Tutorials
Who is online?
In total there are 12 users online :: 1 Registered, 0 Hidden and 11 Guests :: 1 Bot

Eslam Love

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17

Signature Field is not appearing while posting.

View previous topic View next topic Go down

avatar
Van-Helsing

Title :
Coding Expert.
I.T Manager.
Web Developer.
Gender : Male
Age : 43
Posts : 830
Points : 2395
Reputation : 78
Location : Somewhere out there!
Language : English, Greek
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://itexperts.forumgreek.com/

PostVan-Helsing on Tue 30 Aug 2016, 14:06

Hello dear all,
I found a bug on posting topics/posts the bug is that the signature field is not appearing after the sceditor area while posting. Note that I have activate the signatures for all members and from my profile and I was add just a text signature for testing.


Last edited by Van-Helsing on Tue 30 Aug 2016, 14:33; edited 1 time in total

--------

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4688
Points : 9735
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Tue 30 Aug 2016, 14:14

Hi @Van-Helsing,

Are you referring to the "topic review" section while posting a reply, or the check box for attaching your signature ?
avatar
Van-Helsing

Title :
Coding Expert.
I.T Manager.
Web Developer.
Gender : Male
Age : 43
Posts : 830
Points : 2395
Reputation : 78
Location : Somewhere out there!
Language : English, Greek
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://itexperts.forumgreek.com/

PostVan-Helsing on Tue 30 Aug 2016, 14:20

Hi @Ange Tuteur,
When I am creating a new topic or using the normal reply button (not quick reply) and opening the answer page the checkbox of signature is not appearing also it is not appearing when I am editing a topic or post.

--------

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4688
Points : 9735
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Tue 30 Aug 2016, 14:23

Just to make sure, are the following options set ?

Forum > Edit Profile > Preferences > Always attach my signature : Yes

Admin Panel > Users and Groups > Users options > Allow Signatures > All Members OR Groups

If they're all set, could you provide the URL of the forum ?
avatar
Van-Helsing

Title :
Coding Expert.
I.T Manager.
Web Developer.
Gender : Male
Age : 43
Posts : 830
Points : 2395
Reputation : 78
Location : Somewhere out there!
Language : English, Greek
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://itexperts.forumgreek.com/

PostVan-Helsing on Tue 30 Aug 2016, 14:32

Thanks @Ange Tuteur I forgot to activate them here Admin Panel > Users and Groups > Users options > Allow Signatures > All Members OR Groups. The problem seems solved now.

--------

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4688
Points : 9735
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Tue 30 Aug 2016, 14:41

@Van-Helsing that's good ! Sometimes it's easy to miss one option over the other when it comes to enabling signatures. ^^`

I'll move this to the Forumactif Edge support archives. Wink

Have a good day. Beer

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum