IMPORTANT

FM Design is in read-only mode, please click here for more information.

Latest topics
» Forum Closure
by Ange Tuteur Mon 01 Jan 2018, 01:28

» Chit Chat Thread
by Valoish Sun 31 Dec 2017, 19:15

» Font/Text background color.
by Valoish Sun 31 Dec 2017, 19:11

» Forumactif Messenger - Instant Message Application for Forumotion
by Wolfuryo Sun 31 Dec 2017, 18:24

» [GAME] Count to One Million!
by brandon_g Fri 29 Dec 2017, 18:58

» Post Cards
by manikbiradar Wed 20 Dec 2017, 07:50

» Forumactif Edge - Releases
by Ange Tuteur Thu 14 Dec 2017, 11:25

» [GAME] Countdown from 200,000
by Valoish Wed 13 Dec 2017, 23:22

» GeekPolice Tech Support Forums - GeekPolice.net
by Dr Jay Mon 11 Dec 2017, 19:12

» Asking about some plugin for Forumotion
by Dr Jay Mon 11 Dec 2017, 19:10

» [GAME] What are you thinking right now?
by Van-Helsing Sat 09 Dec 2017, 14:51

» Widget : Similar topics
by ranbac Wed 06 Dec 2017, 18:11

» Change the Background of the Forum and put an image and how to make prefixs?
by Clement Wed 06 Dec 2017, 15:19

» Hello from Western Australia
by SarkZKalie Wed 06 Dec 2017, 05:34

» Numbering of messages in the topic
by SLGray Mon 04 Dec 2017, 22:40

Recent Tutorials
Top posting users this month

Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17

Media don't center no more

View previous topic View next topic Go down

avatar
Guest
Guest
View all awards

PostGuest on Fri 19 Aug 2016, 04:45

Hey @Ange Tuteur,

I've got an issue with the media on my site. Since FM changed something in their core code to solve the issue displaying YouTube videos, my vids don't center no more.

As you may know I'm using CSS to automatically resize and center embedded media:

Code:
/*--- RESIZE AND CENTER EMBEDDED (YT) VIDEOS --------------------*/
.post .postbody .content.clearfix div embed {display:block !important;margin:0 auto !important;width:854px !important;height:480px !important;}

but that bit won't work as it should now. Seems like they're not embedded no more, somehow.


I've compared the outcome to the other YouTube Playlist JS I'm using and the outcome is very differnt. The JS is working fine as you can see in my latest post on my site (Muziek Topic).

Could you please fix the CSS code so that single YT media posts will center and resize again?


Thanks in advance for your help.


Hello Samantha.


Last edited by Samantha on Fri 19 Aug 2016, 11:44; edited 2 times in total
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 22
Posts : 4725
Points : 9714
Reputation : 2359
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Fri 19 Aug 2016, 10:31

Hi @Samantha,

They're using an iframe now, so the CSS will look something like this :
Code:
.post iframe[src*="youtube"] {
  margin:0 auto;
  display:block;
}

--------

Ange Tuteur
Tips and TricksContact Me

avatar
Guest
Guest
View all awards

PostGuest on Fri 19 Aug 2016, 10:34

@Ange Tuteur wrote:Hi @Samantha,

They're using an iframe now, so the CSS will look something like this :
Code:
.post iframe[src*="youtube"] {
  margin:0 auto;
  display:block;
}

AN IFRAME? OMG! Face palm You must be joking, right? Shocked Talking 'bout amateurism Rolling Eyes ....

I'll give it a try lateron. Busy, busy, busy atm... I'll let ya know! Wink
avatar
Guest
Guest
View all awards

PostGuest on Fri 19 Aug 2016, 11:39

Alright!! Good

Thanks @Ange Tuteur. Works perfectly! I kept the other code in place, just in case FM cut some corners and had the iframe in place temporarily...

New code:

Code:
/*--- RESIZE AND CENTER EMBEDDED (YT) VIDEOS --------------------*/
.post iframe[src*="youtube"] {margin:0 auto;display:block;width:854px !important;height:480px !important;}
.post .postbody .content.clearfix div embed {display:block !important;margin:0 auto !important;width:854px

It screwed up the other JS however... http://prntscr.com/c7sbhp

EDIT: It's prolly the 854 px width doing that in the new iframe CSS. I'll fix that after dinner Hello
avatar
Guest
Guest
View all awards

PostGuest on Fri 19 Aug 2016, 14:11

All fixed now Wink It was 700 x 420 px.
avatar
Guest
Guest
View all awards

PostGuest on Fri 19 Aug 2016, 14:11

*** Topic solved, locked and archived ***

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum