Latest topics
» bug in update color
by jlmic Today at 12:04

» Dark Theme Help
by Haggis Yesterday at 21:25

» Forumactif Edge - Greek Translation
by Van-Helsing Yesterday at 18:34

» Auto-suggest Plugin execute Javascript
by MiyakeDev Yesterday at 16:42

» Forumactif Edge - Releases
by Ange Tuteur Yesterday at 15:12

» Forumactif Edge - Arabic Translation
by Ange Tuteur Yesterday at 12:48

» Gateway to Role-Play
by JerriLeah7 Sun 26 Mar 2017, 15:40

» [GAME] Count to One Million!
by brandon_g Sun 26 Mar 2017, 11:51

» Happy Birthday Thread
by brandon_g Sun 26 Mar 2017, 11:50

» Forumactif Edge Web Page - Translations
by Ange Tuteur Sat 25 Mar 2017, 18:06

» Quick Reply Bug
by Ange Tuteur Sat 25 Mar 2017, 17:44

» Forumactif Edge - Portuguese Translation (Brazilian)
by Ange Tuteur Sat 25 Mar 2017, 17:40

» Adding text to reputation counter
by Ange Tuteur Thu 23 Mar 2017, 17:19

» Forumactif Edge - Spanish Translation
by Ange Tuteur Thu 23 Mar 2017, 16:24

» How do I add hover examine feature?
by dr.kran Thu 23 Mar 2017, 06:18

Recent Tutorials
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17

the last user part is not right

View previous topic View next topic Go down

avatar
Michael_vx

Title :
Gender : Male
Age : 25
Posts : 299
Points : 1506
Reputation : 75
Language : Arabic
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : Other
Awards :
View all awards
View user profile http://miccsoft.net https://www.facebook.com/Michaelvx2008

PostMichael_vx on Wed 10 Aug 2016, 01:11

the last user part is not right

the avater is right in the user name in the box

if i saw any thing else ill tell about it
avatar
Guest
Guest
View all awards

PostGuest on Wed 10 Aug 2016, 01:52

@Michael_vx wrote:the last user part is not right

the avater is right in the user name in the box

if i saw any thing else ill tell about it

I've seen the same on my mobile. Did you take a screenshot of it using a mobile device?
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4393
Points : 9049
Reputation : 2189
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Wed 10 Aug 2016, 12:29

@Michael_vx may I have a link to the forum to inspect the problem ? Surprised

It looks like it could be an issue with responsiveness or the display type of the element. Think
avatar
Michael_vx

Title :
Gender : Male
Age : 25
Posts : 299
Points : 1506
Reputation : 75
Language : Arabic
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : Other
Awards :
View all awards
View user profile http://miccsoft.net https://www.facebook.com/Michaelvx2008

PostMichael_vx on Wed 10 Aug 2016, 16:33

sure you can have the link
http://miclap.logu2.com
and the screen shot from PC not mobile my mobile is half dead and im still fixing it
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4393
Points : 9049
Reputation : 2189
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Wed 10 Aug 2016, 16:46

Thanks ! Rose

I think it might be a problem with the RTL stylesheets. Add this CSS rule to your stylesheet and let me know if it fixes the problem for you :
Code:
#wio_new_avatar { margin-right:12px; }


BTW good luck fixing you mobile device.
avatar
Michael_vx

Title :
Gender : Male
Age : 25
Posts : 299
Points : 1506
Reputation : 75
Language : Arabic
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : Other
Awards :
View all awards
View user profile http://miccsoft.net https://www.facebook.com/Michaelvx2008

PostMichael_vx on Wed 10 Aug 2016, 18:03

nothing changed
added CSS at the end of the CSS page
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4393
Points : 9049
Reputation : 2189
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Wed 10 Aug 2016, 20:13

Hmm.. that's odd. I'll take a closer look at it tomorrow to see if I can figure out what the cause is. Thumb right

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum