Recent Tutorials
Who is online?
In total there are 6 users online :: 2 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

djblah, SLGray

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17

Forum text has changed to bold

View previous topic View next topic Go down

avatar
tillytiger99
Member
Title :
Gender : Unspecified
Posts : 13
Points : 153
Reputation : 2
Language : English
Browser : Browser : Microsoft Edge Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile http://cherryblossomsims.forumieren.com/forum

Posttillytiger99 on Thu 10 Aug 2017, 04:17

This is very strange, but out of nowhere, the forum text has become bold. All text, including the posts. The only area that isnt bold is the announcement. I have lightened the colour, but its still showing up as bold.
Anyone know why this is? I just visited the forum this morning and its changed! No



Last edited by tillytiger99 on Wed 16 Aug 2017, 05:02; edited 1 time in total
avatar
tillytiger99
Member
Title :
Gender : Unspecified
Posts : 13
Points : 153
Reputation : 2
Language : English
Browser : Browser : Microsoft Edge Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile http://cherryblossomsims.forumieren.com/forum

Posttillytiger99 on Sat 12 Aug 2017, 03:56

Any help on this? Nothing has been changed and I don't like all text being bold?
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4675
Points : 9689
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Tue 15 Aug 2017, 09:51

Hi @tillytiger99,

Has the issue been fixed ? It doesn't appear to be bold on my end.
avatar
tillytiger99
Member
Title :
Gender : Unspecified
Posts : 13
Points : 153
Reputation : 2
Language : English
Browser : Browser : Microsoft Edge Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile http://cherryblossomsims.forumieren.com/forum

Posttillytiger99 on Wed 16 Aug 2017, 05:02

Yes, it has, it looks completely different now. Thank you though. Perhaps it was a cache issue as I cleared that and it eventually resolved itself.

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum