Recent Tutorials
Who is online?
In total there are 11 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 11 Guests :: 2 Bots

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17
Keywords

Style of null error

View previous topic View next topic Go down

avatar
skouliki

Title :
Gender : Female
Posts : 338
Points : 1183
Reputation : 164
Language : english,greek
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com https://www.facebook.com/iconskouliki https://twitter.com/iconskouliki

Postskouliki on Fri 14 Jul 2017, 12:28

hello 

i use to both my forums your codes and java 

i get many errors like this to both forums ..
http://iconskouliki.forumgreek.com/
http://keeponblogging.forumotion.com



if i turned off the java i dont see the problem at all 

but every java creates the same error with different number code so even if i switch off 2,3 java still i see the error with all the rest 
random  error page http://iconskouliki.forumgreek.com/99649.js

the forums are operating ok no problems as far as i can see... i am just curious what causing this so i can try to solve it 

thanks all


Last edited by skouliki on Tue 18 Jul 2017, 12:32; edited 3 times in total

--------

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4652
Points : 9634
Reputation : 2327
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Fri 14 Jul 2017, 13:03

Hi @skouliki,

Are you using a plugin which adds the chatbox to the toolbar ? If so, replace your script with the one in this tutorial :
http://help.forumotion.com/t143414-add-the-chatbox-to-your-toolbar#977533

I think you might be using an old script for the old chatbox.
avatar
skouliki

Title :
Gender : Female
Posts : 338
Points : 1183
Reputation : 164
Language : english,greek
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com https://www.facebook.com/iconskouliki https://twitter.com/iconskouliki

Postskouliki on Fri 14 Jul 2017, 13:13

thanks for your answer i think you are right 

error is not generated anymore

--------

avatar
skouliki

Title :
Gender : Female
Posts : 338
Points : 1183
Reputation : 164
Language : english,greek
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com https://www.facebook.com/iconskouliki https://twitter.com/iconskouliki

Postskouliki on Sun 16 Jul 2017, 16:41

Hello


Update ....

I noticed a bug that occurs with ipad safari and chrome to registered members only
Some links in my nav bar ex.affiliates,contact,find us on fb ...are not clickable
After many attempts they only open if they open on a second window

This is not happening to guests ..if i disable the chatbox i do not have a problem

If you wish a test account plz inform me
Thanks

Here is what happens if i click as a member on affiliates


--------

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4652
Points : 9634
Reputation : 2327
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 17 Jul 2017, 11:10

Hi again,

I wont be able to test mobile, save for emulation on the PC, but I'll look into the issue once you've sent a test account. Salute
avatar
skouliki

Title :
Gender : Female
Posts : 338
Points : 1183
Reputation : 164
Language : english,greek
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com https://www.facebook.com/iconskouliki https://twitter.com/iconskouliki

Postskouliki on Mon 17 Jul 2017, 11:59

@Ange Tuteur wrote:Hi again,

I wont be able to test mobile, save for emulation on the PC, but I'll look into the issue once you've sent a test account. Salute

thank you / no rush

--------

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4652
Points : 9634
Reputation : 2327
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Tue 18 Jul 2017, 10:37

I think it might be related to visibility and the bottom properties. Even though you have it set to the top, the script is still applying the bottom property. Try adding these style rules to your stylesheet :
Code:
#fa_chat_container {
  transition:none;
  bottom:auto !important;
}

#fa_chat_container[style*="hidden"] {
  display:none;
}

The first one disables the transition and removes the custom bottom values. The second one is more of an extra precaution, because I'm not sure if visibility:hidden; is to blame for the issue. I wasn't able to replicate the issue on my end, so these are mere assumptions. Let me know if these help at all. Thumb right
avatar
skouliki

Title :
Gender : Female
Posts : 338
Points : 1183
Reputation : 164
Language : english,greek
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com https://www.facebook.com/iconskouliki https://twitter.com/iconskouliki

Postskouliki on Tue 18 Jul 2017, 11:33

i used both codes and now all the links are ok
so to understand the issue was caused only by the chatbox code?
thanks for your time and your willing to look into this

edit : the second code does the trick . i test them separately

--------

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4652
Points : 9634
Reputation : 2327
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Tue 18 Jul 2017, 12:29

Yeah, that's what it looks like. Normally visibility:hidden; removes the element from sight, but in this case it was removed from sight while also being clickable. That's normally not the case, but it's good to know display:none; still works. Razz
avatar
skouliki

Title :
Gender : Female
Posts : 338
Points : 1183
Reputation : 164
Language : english,greek
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : punBB
Awards :
View all awards
View user profile http://iconskouliki.forumgreek.com https://www.facebook.com/iconskouliki https://twitter.com/iconskouliki

Postskouliki on Tue 18 Jul 2017, 12:31

thanks for your information/topic solved

--------

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4652
Points : 9634
Reputation : 2327
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Wed 19 Jul 2017, 13:05

No problem ^^

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum