Latest topics
» [GAME] What are you thinking right now?
by universecat Yesterday at 21:46

» [GAME] Animal Game
by universecat Yesterday at 21:43

» [GAME] Count to 1000 using even numbers Van-Helsing Edition
by universecat Yesterday at 21:40

» [GAME] Count to One Million!
by universecat Yesterday at 21:40

» [GAME] Last Letter Game
by universecat Yesterday at 21:39

» [GAME] Post a random picture
by SLGray Yesterday at 16:28

» Dark Mode + Another Question
by Ace 1 Yesterday at 13:31

» Hi everyone!
by skouliki Yesterday at 02:01

» Hai Guys~
by skouliki Yesterday at 01:59

» Add a login popup for the toolbar
by Ape Sun 15 Oct 2017, 13:51

» Mobile Usability Test
by Ange Tuteur Sat 14 Oct 2017, 11:20

» Chit Chat Thread
by Ange Tuteur Sat 14 Oct 2017, 11:20

» [GAME] World Snake
by SLGray Thu 12 Oct 2017, 16:12

» [GAME] Never have I ever..
by Valoish Thu 12 Oct 2017, 13:01

» Browsers & Updates
by SLGray Mon 09 Oct 2017, 12:11

Recent Tutorials
Who is online?
In total there are 10 users online :: 1 Registered, 0 Hidden and 9 Guests :: 2 Bots

jlmic

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17

Profile fields CSS/bbcode stopped working

View previous topic View next topic Go down

avatar
dannig

Title :
I always create, I never keep.
Gender : Female
Age : 30
Posts : 36
Points : 275
Reputation : 11
Location : Brazil
Language : English, Brazilian-Portuguese
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile http://www.novabrasilis.forumeiros.com https://www.facebook.com/dannielaaragao https://twitter.com/dannielagoes

Postdannig on Tue 25 Apr 2017, 11:21

Hey again!

I don't know if it's because of some feature from FAE, I'm intending to post this question on FM official support board as well, but just in case they ask about it I came here first.

The CSS/bbcode on my profile fields just stopped working out of nowhere, I haven't been doing any changes for the past couple days and when I visited today, it was just like this:



I tried putting the CSS on the board, didn't work either(it's hosted on dropbox). But I doubt that's the reason because the post CSS is also there and it's working.

EDIT Ok, I found out that, whenever I saved the profile without editing the content, it added an extra space where it shouldn't, so probably somewhere along the way I saved and didn't notice it stopped working because I didn't clean my cache then and just came to see it's error now. Close it please Razz sorry for the useless topic.
Help me !

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum