IMPORTANT

FM Design is in read-only mode, please click here for more information.

Latest topics
» Forumactif Edge - Releases
by Ange Tuteur Tue 03 Apr 2018, 11:43

» Forum Closure
by Ange Tuteur Mon 01 Jan 2018, 01:28

» Chit Chat Thread
by Valoish Sun 31 Dec 2017, 19:15

» Font/Text background color.
by Valoish Sun 31 Dec 2017, 19:11

» Forumactif Messenger - Instant Message Application for Forumotion
by Wolfuryo Sun 31 Dec 2017, 18:24

» [GAME] Count to One Million!
by brandon_g Fri 29 Dec 2017, 18:58

» Post Cards
by manikbiradar Wed 20 Dec 2017, 07:50

» [GAME] Countdown from 200,000
by Valoish Wed 13 Dec 2017, 23:22

» GeekPolice Tech Support Forums - GeekPolice.net
by Dr Jay Mon 11 Dec 2017, 19:12

» Asking about some plugin for Forumotion
by Dr Jay Mon 11 Dec 2017, 19:10

» [GAME] What are you thinking right now?
by Van-Helsing Sat 09 Dec 2017, 14:51

» Widget : Similar topics
by ranbac Wed 06 Dec 2017, 18:11

» Change the Background of the Forum and put an image and how to make prefixs?
by Clement Wed 06 Dec 2017, 15:19

» Hello from Western Australia
by SarkZKalie Wed 06 Dec 2017, 05:34

» Numbering of messages in the topic
by SLGray Mon 04 Dec 2017, 22:40

Recent Tutorials
Top posting users this month
Who is online?
In total there are 8 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 8 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17

[BUG] Adding SCEDITOR buttons generates question mark

View previous topic View next topic Go down

avatar
Dr Jay

Gender : Male
Posts : 156
Points : 764
Reputation : 35
Location : USA
Language : English (Native)
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
View user profile http://www.geekpolice.net

PostDr Jay on Thu 02 Feb 2017, 18:08

Hello fellow coders (and non-coders?)...

Take a look here and give me your opinion:


I have already tried replacing the SCEDITOR buttons that I have installed; however, they keep appearing as question marks no matter what I do. A few of them have the proper button, but also the question mark as well.

Am I missing something? Would like to troubleshoot this... Not a nagging bug, but definitely tacky. bounce


Edit: The button to the left of the source/WYSIWYG button is the maximize button.

--------

~Dr Jay
Notice: Since FMD is closing, I can help provide support.
See link to my forum on my profile.
avatar
Dr Jay

Gender : Male
Posts : 156
Points : 764
Reputation : 35
Location : USA
Language : English (Native)
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
View user profile http://www.geekpolice.net

PostDr Jay on Fri 03 Feb 2017, 21:30

Bump

--------

~Dr Jay
Notice: Since FMD is closing, I can help provide support.
See link to my forum on my profile.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Gender : Male
Age : 22
Posts : 4726
Points : 9778
Reputation : 2362
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Sat 04 Feb 2017, 11:51

Hey @Dr Jay,

Sorry for the late reply. The icons for the editor buttons on Forumactif Edge are created using Font Awesome, and any buttons that don't have an icon set with CSS display a question mark. Sometimes this can be problematic, especially if you want to use background images instead. So the best solution would be to find and remove the question mark icon. Go to Admin Panel > Display > Colors > CSS stylesheet, then find and remove this snippet of code :
Code:
\f128


Note that you can also overwrite the question mark on a single button by specifying an icon with CSS :
Code:
.sceditor-button-inline-code:after {
  content:"\f0c4";
}
You can also do the same to hide the question mark by leaving an empty string. ( ex : content:""; ) This is your best friend for the icon codes ; I have it bookmarked, myself. Razz


--------

Ange Tuteur
Tips and TricksContact Me

avatar
Dr Jay

Gender : Male
Posts : 156
Points : 764
Reputation : 35
Location : USA
Language : English (Native)
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
View user profile http://www.geekpolice.net

PostDr Jay on Sat 04 Feb 2017, 15:53

Thanks for overseeing that little detail. Smile It's easy to miss something you're not looking for.

I think I'm really beginning to fully understand the FAE architecture.

I keep those codes bookmarked too, which is what I do for the stylesheet of the Bootstrap kit... Very helpful!

New Content after removing FA code
Code:
\f128
from it:
Code:
.sceditor-button:after{content:""}

To fix the Maximize button, since it did not automatically use the SCEDITOR one, I placed in CSS:
Code:
.sceditor-button-maximize:after{content:"\f0b2"!important}
- That fixed the button. High Five

Thank you! Bug > Legitimated (solved) Clap

--------

~Dr Jay
Notice: Since FMD is closing, I can help provide support.
See link to my forum on my profile.

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum