Latest topics
Recent Tutorials
Who is online?
In total there are 11 users online :: 2 Registered, 0 Hidden and 9 Guests

Ace 1, Wolfuryo

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17

#10 Mobile version bug

View previous topic View next topic Go down

avatar
Ency
New Member
Title :
Gender : Unspecified
Posts : 7
Points : 302
Reputation : 0
Language : English, French
Browser : Browser : Safari Forum Version : Forum Version : phpBB3
Awards :
View all awards
View user profile

PostEncy on Mon 31 Oct 2016, 09:22

Hello,

the mobile version of Forumactif Edge on our forum doesn't work, it seems it's not responsive... there's this big space in between the profile section and the post...

Please advise,

Thank you Smile




PS : forum link : http://siri.forumactif.org
avatar
Valoish
Graphic Designer
Title :
Gender : Female
Age : 20
Posts : 3627
Points : 4653
Reputation : 350
Location : NYC
Language : English, Russian, Hebrew
Browser : Browser : Opera Forum Version : Forum Version : phpBB2
Awards :
View all awards
View user profile http://www.canvasforums.com https://twitter.com/https://twitter.com/Valoishx3

PostValoish on Mon 31 Oct 2016, 09:44

Have you tried uninstalling and reinstalling Forumactif Edge? One of the files may have not been installed properly and is causing the responsiveness to be glitchy.

--------

"I was afraid. And my own insecurity crushed him." - Youku x Boku SS
avatar
Ency
New Member
Title :
Gender : Unspecified
Posts : 7
Points : 302
Reputation : 0
Language : English, French
Browser : Browser : Safari Forum Version : Forum Version : phpBB3
Awards :
View all awards
View user profile

PostEncy on Mon 31 Oct 2016, 10:15

Yes I have, several times :/
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4675
Points : 9687
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 10:28

Hi @Ency what device and / or browser are you using ? Also is the browser up to date ? When emulating I receive this result :
avatar
Ency
New Member
Title :
Gender : Unspecified
Posts : 7
Points : 302
Reputation : 0
Language : English, French
Browser : Browser : Safari Forum Version : Forum Version : phpBB3
Awards :
View all awards
View user profile

PostEncy on Mon 31 Oct 2016, 10:32

@Ange Tuteur wrote:Hi @Ency what device and / or browser are you using ? Also is the browser up to date ? When emulating I receive this result :
I am using Safari on my iPhone, everything is up to date, I will try and using another browser
avatar
Ency
New Member
Title :
Gender : Unspecified
Posts : 7
Points : 302
Reputation : 0
Language : English, French
Browser : Browser : Safari Forum Version : Forum Version : phpBB3
Awards :
View all awards
View user profile

PostEncy on Mon 31 Oct 2016, 10:50

I have tried installing Chrome on my iPhone, same results, the gap is still there
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4675
Points : 9687
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 11:07

Thanks for the information. ^^ It's definitely a problem SOMEWHERE in the media query that concerns posts.. (link) I just need to figure out where. Think I might look for something that can emulate your device so I can also get a direct view.

I'll add this to the todo list for the next patch. Salute
avatar
DDril

Title :
Gender : Unspecified
Posts : 30
Points : 1257
Reputation : 16
Language : French & English
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile

PostDDril on Mon 31 Oct 2016, 11:12

This bug seems to come from fields profile Position: in the configuration of the FEA, I was able to reproduce by changing the width of the forum.

avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4675
Points : 9687
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 11:27

@DDril thanks I'll take a look at that !
avatar
Ency
New Member
Title :
Gender : Unspecified
Posts : 7
Points : 302
Reputation : 0
Language : English, French
Browser : Browser : Safari Forum Version : Forum Version : phpBB3
Awards :
View all awards
View user profile

PostEncy on Mon 31 Oct 2016, 11:36

@DDril do you know the right parameters ? I'll try them out!
avatar
DDril

Title :
Gender : Unspecified
Posts : 30
Points : 1257
Reputation : 16
Language : French & English
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile

PostDDril on Mon 31 Oct 2016, 12:20

I advise you not to touch the general parameters for the time it will avoid the conflict.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4675
Points : 9687
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 13:23

Hey !

Just letting you know I've opened an issue on github for tracking progress. You can follow it here :
https://github.com/SethClydesdale/forumactif-edge/issues/10

I'll of course update you here as well if there are any developments. Wink
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4675
Points : 9687
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 21 Nov 2016, 14:04

@Ency @DDril I sent a new patch out which should correct this issue, can you confirm it's fixed on your end ?
http://fmdesign.forumotion.com/t698-forumactif-edge-releases#27026
avatar
DDril

Title :
Gender : Unspecified
Posts : 30
Points : 1257
Reputation : 16
Language : French & English
Browser : Browser : Google Chrome Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile

PostDDril on Mon 21 Nov 2016, 14:58

It's ok for me.

Thanks.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4675
Points : 9687
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Tue 22 Nov 2016, 10:11

@DDril Great ! Thanks for confirming, and also thanks for pointing me to the cause. Thumb right

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum