Latest topics
» IconSkouliki
by skouliki Sun 17 Sep 2017, 11:05

» Awards
by Mr_Grande Sun 17 Sep 2017, 08:52

» Modify Category Tabs lead to a desired position and auto scroll click
by djblah Fri 15 Sep 2017, 14:56

» Display a preview of the user profile on hover
by Eiki Thu 14 Sep 2017, 02:38

» [GAME] Count to 30 - Ange Edition
by SLGray Mon 11 Sep 2017, 14:23

» Rank CSS
by Mr_Grande Fri 08 Sep 2017, 09:24

» make the topic a color
by Ultimas Wed 06 Sep 2017, 19:44

» Chit Chat Thread
by Valoish Sun 03 Sep 2017, 23:20

» The like/thumbs up or down feature
by Dr.kran Sun 03 Sep 2017, 19:21

» My text boxes are glitched, can you help with this type of problem?
by Wolfuryo Sun 03 Sep 2017, 17:08

» User - Made Creations
by SLGray Sun 03 Sep 2017, 16:25

» FM Themes
by SLGray Sun 03 Sep 2017, 16:24

» i need to add css improvement
by Wolfuryo Sat 02 Sep 2017, 12:12

» How do I add hover examine feature?
by Dr.kran Wed 30 Aug 2017, 16:43

» [GAME] World Snake
by SLGray Wed 30 Aug 2017, 14:46

Recent Tutorials
Top posting users this month
Who is online?
In total there are 5 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 5 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 172 on Fri 19 Feb 2016, 05:17

No Text Editor for PM's

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

View previous topic View next topic Go down

avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Sat 29 Oct 2016, 17:20



Last edited by SLGray on Thu 03 Nov 2016, 15:28; edited 1 time in total
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4684
Points : 9727
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 10:43

Hi @SLGray,

I tested on your forum and the editor loaded for me :


Does the problem still persist on your end ?
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Mon 31 Oct 2016, 13:35

It is still happening.

It only happens in the PM's.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4684
Points : 9727
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 13:50

Did you try clearing your cache ? I tried also on Firefox and it's working, so I was thinking it might be a caching error. Let me know. Salute
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Mon 31 Oct 2016, 13:52

I have cleared my history and cache.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4684
Points : 9727
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 13:54

Hmm.. try disabling JavaScript code management for a second to see if that's the cause.
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Mon 31 Oct 2016, 14:06

Still does not work.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4684
Points : 9727
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 14:13

Now this one is a pickle ! Think

Let's see.. When you're on the PM page with the editor. Open the console ( right click > inspect > console tab ) and paste the contents of it here. I'm thinking it might be an issue with the resources from illiweb. Checking the console is a good way to see if the client blocked any content, or if there were errors serving it.
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Mon 31 Oct 2016, 14:18

Code:
Using //@ to indicate sourceMappingURL pragmas is deprecated. Use //# instead[Learn More]jquery.min.js:1
Use of getPreventDefault() is deprecated.  Use defaultPrevented instead.jquery.min.js:3:31293
TypeError: $.browser is undefined
[Learn More]jqmodal.js:1:2148
TypeError: hs is not a function
[Learn More]jqmodal.js:1:523
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4684
Points : 9727
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 14:26

Thanks Rose

It looks like there's a problem with https://illiweb.com/rs3/46/frm/jquery/jqmodal/jqmodal.js on your end for some reason.. I'm not sure why yet. Think I'm gonna look with Firefox again.
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Mon 31 Oct 2016, 14:27

Thanks. 

Do you mean that something I had done?
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4684
Points : 9727
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 14:36

No I don't think it was anything you've done since the JavaScripts didn't cause the problem. I'm curious if the problem only occurs in Firefox though. Do you have any other browser to test this on ? ( I updated to Firefox's latest version and it works for me still )
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Mon 31 Oct 2016, 15:01

I will test it on Internet Explorer.
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Mon 31 Oct 2016, 15:07

It is not there in Internet Explorer.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4684
Points : 9727
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Mon 31 Oct 2016, 15:07

Alright, thanks for taking the time to help me with this investigation. ^^
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Mon 31 Oct 2016, 15:09

You're welcome.

Thank you for taking the time to help me with my issue.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4684
Points : 9727
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Thu 03 Nov 2016, 13:30

@SLGray sorry I missed your post about the editor not being there in IE either. This one kind of has me stumped. scratch

Does the editor return when you force the default templates AND disable JS codes management ?

avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Thu 03 Nov 2016, 15:10

Ange Tuteur wrote:@SLGray sorry I missed your post about the editor not being there in IE either. This one kind of has me stumped. scratch

Does the editor return when you force the default templates AND disable JS codes management ?

I tried turning of JavaScript and forcing default templates, but the issue was not fixed.

Yes to preproduction.
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Thu 03 Nov 2016, 15:27

Sorry for the double poist, but I solved my issue.  I removed my forum from the preprod server.
avatar
Ange Tuteur
Administrator
Title :
Coffee Addict
Gender : Male
Age : 21
Posts : 4684
Points : 9727
Reputation : 2331
Location : Macungie, PA
Language : EN10, FR5
Browser : Browser : Brave Forum Version : Forum Version : Forumactif Edge
Awards :
View all awards
View user profile https://github.com/SethClydesdale https://twitter.com/sethc1995

PostAnge Tuteur on Thu 03 Nov 2016, 15:53

Thanks for confirming, I thought that's what it was. I'm assuming they're testing something. Probably best to wait until another test before reconnecting.
avatar
SLGray
Valued Member
Title :
Owner of 2 Forums
Gender : Male
Age : 44
Posts : 2425
Points : 4671
Reputation : 284
Location : United States
Language : English
Browser : Browser : Mozilla Firefox Forum Version : Forum Version : ModernBB
Awards :
View all awards
View user profile http://www.fmthemes.forumotion.com https://www.facebook.com/FM-Themes-655055824604957 https://twitter.com/FMThemes https://pinterest.com/FMThemes

PostSLGray on Thu 03 Nov 2016, 21:10

Right now there are no tests.

View previous topic View next topic Back to top

Create an account or log in to leave a reply

You need to be a member in order to leave a reply.

Create an account

Join our community by creating a new account. It's easy!


Create a new account

Log in

Already have an account? No problem, log in here.


Log in

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum